AKTUELNO

Cimeri joj sakrili hranu, pa optužili Diskreciju da je to uradila.

U toku je specijalna nedelja u "Zadruzi", dok jedni rane ujutru kako bi radili u fabrici, drugi im spremaju hranu koju će radnici jesti za vreme pauze. Obroci se spremaju tokom večeri, a to je danas radila Jelena Golubović, koja je već prve večeri naišla na probleme u kuhinji.

Foto: RTV Pink

Njoj su nestali hrana i začini, zbog čega je digla sve ukućane na noge. Otišla je u spavaću sobu u nameri da proveri da li je možda hrana u kesi koju je ostavila pored kreveta, kada ono što joj je bilo potrebno nije našla, ušla je u svađu sa ukućanima. Jovana Tomić Matora dala joj je brašno koje je sakrila iza svog kreveta, a onda je ušla u svađu sa Markom Janjuševićem.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja kuvam za njih petoro. Marko spava, neću da ga budim! Stvarno si Janjuše debil! Ne pravi mentola od sebe! Nema možda! Jesi li ti debil ili se praviš da si debil? Janjuše, ja mislim da se ti za*ebavaš! - rekla je Jelena.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

A da ti nisi tamo negde ostavila te batake? Pošto ti ja mislim loše, neću ti ništa više reći! - govorio je Janjuš.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mada je meni Maca sumnjiva! Smeje se! - bacio je žišku Milan.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ne da mi je sumnjiva, nego kralju kupila jednu paštetu, a danas jede batake! - nadovezao se košarkaš.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Glumica i rediteljka je zatim probudila ovonedeljnog vođu Marka Miljkovića, koji je u tom trenutku spavao u "Hotelu Zadruga", kako bi proverila da li on zna nešto više o hrani. Nakon razgovora sa njim vratila se u spavaću sobu gde je na svoju posteljinu izvrnula punu kesu sa hranom i nastavila da se svađa sa cimerima.

PROČITAJTE: UZEĆE MU I ŽENU I DEVOJKU: Sloba ne može očima da gleda Nikolu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Maca Diskrecija

#Marko Janjušević

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'